Byggnation Linköping

Byggnation Linköping

Går du i byggnadstankar? Tänk inte längre, kontakta oss för råd, konsultation och prisförslag på ditt projekt. Vad det än gäller inom byggnation så har vi på Birkas rätt kompetens. Inget arbete är för stort eller för litet, inget är för svårt eller för lätt. Vi fixar allt med vår gedigna kunskap och erfarenhet. Vet du inte riktigt hur saken skall lösas? Vi har råden och tipsen för dina projekt oavsett om det gäller att bedöma hur stor en veranda ska vara, om det är dags att lägga om taket eller vilket kakel som ska sättas i badrummet. Vi har lösningen på det mesta.

Allt för huset

Tak har sin livstid, fasaden lika så, medan invändigt slits badrum och kök mest. Med eftertanke och planering så håller du allting tiptop och fräscht genom att varsamt renovera efterhand eller genom att göra större renoveringar om det behövs. Hur du än väljer att se om ditt hus så kan vi hjälpa dig med all sorts byggnation i Linköpingsområdet – tillbyggnad, bygge av altan eller balkong, garage eller carport – vi löser det.

Berättigat till ROT-avdrag
Funderar du på vad det kommer att kosta? Vi ger råd och upprättar kalkyler och i slutänden får du en prisvärd offert. Förutom våra redan låga priser så kan du sänka priset ytterligare genom att utnyttja ROT-avdraget. ROT gäller avdrag för arbetskostnader med 30 % upp till 50 000 kronor. Hur det kommer att slå ut för just dig beror på omständigheter som inkomstskatt, men lugn – vi beräknar det åt dig.

Birkas i Linköping är ett byggbolag som har all tänkbar kompetens och yrkesvana. Vi utför hundratals arbeten inom byggnation åt mängder med nöjda kunder, kontrollera gärna våra referenser som fylls på efter hand. Tack vare god planering och kännedom om material och arbetsåtgång kan vi ge dig en prisvärd offert. Tveka inte att kontakta oss för råd och tips för ditt nästa byggprojekt, hör av dig redan idag.

Dela