Byggnation Norrköping

Byggnation Norrköping

Byggnation är ett begrepp som innefattar mycket men vi på Birkas behärskar allt inom bygg. Från renoveringar, ombyggnation, nybyggnation, tillbyggnader, inredning ner till enklaste reparationer har vi erfarenhet och kunskap om. Att se om sitt hus är en investering för framtiden och att regelbundet underhålla din bostad garanterar lång livstid. Bor du i Norrköping med omnejd och behöver något av allt detta så står vi på Birkas till tjänst.

Hållbarhet
Tyvärr är det så att material slits ut och går sönder. Är man snabb med att reparera och renovera brukar det bli bäst ekonomiskt och blir det utfört av yrkeskunniga hantverkare så håller det längre. Vissa saker kan man säkert göra själv men det mer komplicerade kräver sin yrkesman för att få ett hållbart resultat. Vi har hjälpt många i Norrköping med byggnation, låt oss hjälpa dig med.

Utnyttja ROT-avdrag
Vi har lång och gedigen erfarenhet inom all byggnation och vi löser dina behov professionellt och kompetent. Om du behöver bygga till en veranda, ett uterum, lägga om tak, förbättra fasaden, byta fönster eller vad du än vill så är vi företaget för dig. Vi garanterar låga priser och ordnar med ROT- avdraget om du är berättigad till det. ROT-avdrag innebär ett avdrag för arbetskostnader som kan vara 30 % upp till 50 000 kronor.

Byggnation Norrköping

Beroende på vad du ska bygga eller ändra så kan det komma att behövas ett byggnadslov för projektet. Vi kan hjälpa dig med råd och hur ansökan går till. När det gäller offerten så beror priset på många faktorer men vi ställer upp en kalkyl där allt finns redovisat. Birkas kan all slags byggnation och utför ett professionellt och pålitligt arbete. Vi slutför hundratals projekt varje år till hög kvalitet och med mycket nöjda kunder. Kontakta oss för alla slags råd och tips och se till att få en offert på ditt byggprojekt i Norrköping med omnejd.

Dela