Byta fasad kostnad Norrköping

Byta fasad kostnad Norrköping

Vi ger dig ett mycket prisvärt förslag för att byta din fasad i Norrköping. Birkas är ett välrenommerat företag i byggbranschen som renoverar, reparerar, utför till- eller ombyggnation både inomhus och utomhus. Utvändigt gäller det för det mesta tak eller fasad vilket är de delar av ett hus som får stå ut med mest påverkan från väder och vind.

Eftersom fasaden får utstå mycket slitage både vad gäller kyla och värme så kommer det till en punkt när den måste bytas. Vi på Birkas har råden och tipsen om vad som kan bli bäst, både ur estetiskt, ekonomiskt och hållbarhetssynpunkt för dig och ditt hus. Det finns massor av material att välja på, bland annat trä, puts, tegel och plåt. Vilket som passar just ditt hus bäst beror på olika faktorer, kostnaden är bara en. Men i en del områden finns en detaljplan som reglerar utseendet vilket kan begränsa valet. Om du är osäker kan vi på Birkas råda dig om vilken fasad som är mest lämplig och framförallt tillåten i ditt område. Vilken kostnad det blir lämnar vi offert på och våra priser är jämförbart mycket låga.

Olika val av material

En fasad av trä ger många olika möjligheter men kräver även en del omvårdnad. Fördelarna är att man lätt kan välja kulör, det blir enkelt att förändra eller om man senare vill bygga till. Vad kostnaden blir beror helt på vilket träslag som du väljer. Gran är det vanligaste materialet, men både furu och lärk förekommer på fasader. Lärk är dock ett dyrare alternativ men mycket mer beständigt. Om du väljer en fasad av tegel eller puts så blir det något dyrare. Vi på Birka i Norrköping ger dig råd och prisförslag, bara kontakta oss så hjälper vi dig.

Dela