Fasadrenovering Linköping

Fasadrenovering Linköping

Ibland kan en fasad bara vara skadad på vissa ställen och då kan man renovera för att få en beständig fasad, ett helt utbyte kanske inte behövs göras. Det kan inträffa mängd olika skador beroende både på väder och vind eller andra omständigheter och då kan en fasadrenovering vara nödvändig. Vi på Birkas utför alla sorts fasadrenoveringar vare sig det rör sig om trä, puts, tegel eller annat material. Med gedigen kompetens och lång erfarenhet kan vi inspektera och föreslå vad som behöver göras, och det gäller alla sorters hus i Linköping.

Har din fasad fått sprickor i putsen? Lossnade det tegelstenar den senaste vintern? Har du fått spruckna brädor i träpanelen på södersidan eller kanske till och med röta på vissa ställen? Vi på Birkas genomför fasadrenoveringar i Linköping med omnejd med allt från förnyat underarbete till fasadmålning. Kunder som fortfarande har gamla asbestplattor eller dålig plåt får ett helt nytt hus med en väl genomförd fasadrenovering av oss. Birkas personal kan detta med fasader likväl som andra byggnationer, vi utför hundratals arbeten årligen med massor av nöjda kunder som ger oss goda rekommendationer.

Avdrag för fasad

En fasadrenovering medför oftast inte så stora kostnader för material varför arbetskostnaden blir den större posten. Men, vi på Birkas erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser och ordnar även ROT- avdraget, vilket ytterligare sänker kostnaden. Du får dra av hela 30 % av arbetskostnaden upp till en summa av 50 000 kronor. Så vänta inte för länge, går det fortfarande att reparera fasaden så har du mycket pengar att spara. Går det så långt att hela fasaden måste bytas så blir det självklart dyrare. Misstänker du att din fasad inte håller måttet så kontakta oss för rådgivning och konsultation, var än i Linköpingsområdet du än befinner dig. Birkas ger råd, tips och kostnadsförslag utan förpliktelser. Vi kan fasad, vi kan bygge, vi kan renoveringar.

Dela