Takbyte Norrköping

Takbyte Norrköping

Taket är det absolut yttersta skydd som ger oss ett tryggt hem där vi kan bo. Speciellt i vårt kalla Norden är det ett måste att taket kan stå emot snötyngd såväl som annan påverkan av väder och vind. Här i Norrköping med omnejd är det kanske inte det mest snörika området i Sverige, men det krävs ändå att taket är hållbart och säkert. Detta är ett omfattande arbete som du bör anlita expertis till, så kontakta gärna oss på Birkas i Norrköping för en besiktning av ditt tak.

Ett tak, oavsett material, har en viss livslängd och bör kontrolleras då och då, minst lika ofta som en årlig hälsokontroll. Misstänker du det minsta läckage är förmodligen ett takbyte nödvändigt. I en del fall kan det räcka med byte av det yttre skyddet som plåt eller takpannor, men eventuellt måste du börja om med ett helt nytt tak. Ny råspont i botten måste läggas med papp på det, sedan läkt och så det material du väljer. Enbart papptak går bra det också givetvis. Vi har kompetens och expertis som kan ge dig den rådgivning du behöver i varje specifikt fall, tveka inte att kontakta oss på Birkas i Norrköping.

Övergripande takbyte

Vintern kan som sagt gå hårt åt ett tak så du bör kontrollera dess beskaffenhet, särskilt innan vintern, för att undvika onödiga skador. Vi vet på vilka ställen man ska kolla för att vad som eventuellt är skadat. Skulle ett takbyte behövas så kan vi ge dig en mycket prisvärd offert. Birkas i Norrköping är ett företag som genomför mängder av reparationer, ombyggnationer, tillbyggnader, nybyggnad och alla för en bostad nödvändiga arbeten. Vi utför hundratals olika arbeten med gott omdöme och flera av våra kunder rekommenderar oss gärna. Hör med oss – vi ger dig råd som du har råd med.

Dela