Takbyte Linköping

Takbyte Linköping

Taken på våra hus är det försvarsverk som skall stå hårdast mot väder och vind vid sidan av fasad och grund. Det belastas av snö, ska stå emot UV-strålning och hårda stormar. Att se om sitt tak är en lika viktig del som att måla om eller byta fasad. Det är absolut bättre att byta ut ett gammalt tak i god tid än att behöva göra det i panik när läckagen börjar. Bor du i Linköping med omnejd kan vi göra en besiktning av ditt tak och se om det behöver åtgärdas med reparationer eller ett eventuellt takbyte.

Takmaterial
Tak kan vara gjort i många olika material men det vanligaste materialet är taktegel eller plåt. Men tänk på att underarbete är oerhört viktigt och att alla delar från sponten, till takpappen, till läkten och fram till det översta skyddet är lika viktiga att se över. Linköping tillhör kanske inte det kallaste området i vårt land men vintern kräver alltid sin tribut.

Vi på Birkas är ett företag med gedigen erfarenhet som utför takbyte på ditt hus i Linköping med omnejd om du har behov av det. Tveka därför inte att ta kontakt för rådgivning och konsultation. Vi ser till hur ditt hus och ditt tak ser ut och utifrån det ger vi dig de bästa förslagen på åtgärder. Tack vare alla de hundratals arbeten vi utför per år så har vi goda referenser som gör att du tryggt kan överlåta ett takbyte åt oss. Vi utför även alla de andra arbeten som kan krävas på en bostad – tak, fasad, fönster och glas, till- och nybyggnation samt reparationer bland mycket annat.

Se till ditt tak

Takpannor beräknas ha en livslängd på 30 år, plåt något längre och papptak endast 15 – 20 år. Men det förutsätter en kontinuerlig kontroll och eventuella reparationer. Vid en brytpunkt är det mest ekonomiskt att göra ett takbyte. Vad det kostar beror på många olika faktorer som val av material och storleken på ditt tak bland annat. Diskutera det gärna med oss och begär en offert från Birkas i Linköping så hjälper vi dig.

Dela