Tilläggsisolera fasad Norrköping

Tilläggsisolera fasad Norrköping

Man beräknar att ytterväggar på ett småhus står för cirka 20 procent av husets totala energiutsläpp. Det kan således löna sig rejält ekonomiskt att se om ditt hus och att tilläggsisolera fasaden för att sänka dina energikostnader. Dock är detta ett område som en lekman inte bör ge sig på då resultatet faktiskt kan bli sämre än innan och kan orsaka stora problem om det blir felaktigt gjort. Anlita istället expertis som oss på Birkas i Norrköping. Vi kan detta med att tilläggsisolera fasad då vi har gedigen erfarenhet och kompetens inom området.

Material

Det är ett ganska stort projekt att tilläggsisolera och att göra det i samband med fasadbyte är det mest lämpliga och effektiva. Fasadbyte med tilläggsisolering påverkar givetvis husets utseende och vi på Birkas kan ge råd och tips om konsekvenserna. Det kan i vissa fall krävas bygglov beroende på hur detaljplanen ser ut i ditt område. Kom till oss med en förfrågan så kan vi reda ut begreppen. Tillsammans utarbetar vi ett förslag om hur tilläggsisolering av fasaden skall gå till, vilka material som krävs och vad kostnaden blir i slutänden. Vi kommer till dig för en kostnadsfri besiktning och rådgivning.

Att utvändigt tilläggsisolera fasaden är det mest optimala. Men man måste då tänka på att fasaden kommer att skjutas ut och att justeringar mot fönster, dörrar och takfot blir en ytterligare åtgärd som följd av det. Träfasad med tilläggsisolering är det absolut enklaste att göra, men föredrar du andra material så kan det även bli ett gott resultat med tjock mineralull och puts. Du kan med trygghet anlita oss på Birkas var du än bor i Norrköping med omnejd. Vi har goda rekommendationer från alla nöjda kunder vi utfört arbeten åt. Välkommen att höra av dig till oss redan idag för din tilläggsisolering.

Dela